pedagogjobb.se

Vindelns kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Vindelns kommun med sina cirka 500 anställda arbetar varje dag för att vara Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö. 

I Vindelns kommun vill vi att våra medarbetare ska ha god kännedom om verksamheten då vi som arbetsgivare är övertygade om att det påverkar allas engagemang och ger en större tillfredsställelse på jobbet. Där ledningen på alla nivåer kan skapa tydlighet och delaktighet avseende historik, nutid likväl som önskad framtid återfinns goda förutsättningar för trivsel på arbetsplatsen.

På arbetsplatsen kan medarbetaren utvecklas och växa både som människa men också i sitt yrkeskunnande via utbildningar och genom att utbyta erfarenheter och kunskaper med sina kollegor. För att detta ska kunna bli verklighet så krävs det att vi släpper in våra medarbetare i målet med verksamheten och att det finns en levande och synlig organisationskultur.

I vår kommun finns förskolor och grundskolor i Vindelns tätort, Åmsele, Hällnäs, Tvärålund och Granö. Vi har små klasser och god personaltäthet. I Granö och i Åmsele finns så kallade småbarnsskolor som är en pedagogisk arbetsform som rönt stor uppmärksamhet nationellt.  

Våra skolverksamheter erbjuder varje elev en möjlighet att utvecklas och lära utifrån sina egna förutsättningar. Detta i en stimulerande lärmiljö med trygghet, bra bemötande, gott kamratskap och kompetent personal. Vi i personalen jobbar för att alla elever ska känna sig sedda och bekräftade. Det ska vara roligt att gå till skolan varje dag, både för elever och personal!  Vi söker fler pedagoger som vill vara med på vår resa!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

500

Huvudkontor

Vindeln

Adress

Kommunalhusvägen 11, 922 81

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Vindelns kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor