pedagogjobb.se

 

  ULNA AB

ULNA AB vill etablera sig som en betydande förskoleaktör i Sverige. Vi har idag 11 förskolor i Sverige samt 15 förskolor i Norge. ULNA är det latinska namnet på ett av de första grepp som barnen tar med handen. För oss står ULNA för Utveckling-Lek-Närhet-Ansvar.

Utveckling – Vi skall ge barnen goda utvecklingsmöjligheter i lek, utvecklande upplevelser och aktiviteter i trygga, utmanande miljöer. Detta skall ske i nära samarbete med föräldrarna.

Lek – Vi anser att leken är barnets viktigaste redskap för att barnen skall utvecklas. Leken skall ha en central plats i förskolans dagliga verksamhet. Leken är mycket viktig för barns utveckling och lärande.

Närhet – Barnen skall uppleva närhet och omsorg från engagerade och kompetenta pedagoger.

Ansvar – Vi skall succesivt utifrån barnens förutsättningar ge dem mer och mer ansvar. Förskolan skall sträva efter att varje barn tar ansvar för sina handlingar. Ge dem möjlighet att uttrycka egna behov och känslor samt förståelse för andras behov och känslor.

VÅR AMBITION är att varje barn skall få Utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid Leken som skall främja varje barns utveckling och lärande.

VI SÖKER DIG som har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt och som trivs med att stimulera våra barn att nå sin fulla potential i samarbete med engagerade kollegor! VÄLKOMMEN!

KONTAKTA OSS GÄRNA! Besök vår hemsida www.ulna.se. Där hittar DU alla kontaktuppgifter.

Bransch

Skola/Utbildning

Anställda

200

Huvudkontor

Trollhättan

Webbplats
ULNA AB

Missa inga jobb från ULNA AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor