pedagogjobb.se

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Swesharp Consulting AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Swesharp Consulting AB

Vi är ett IT-konsultföretag med bas i Borlänge, Dalarna, med lång erfarenhet av att utveckla skräddarsydda verksamhetssystem, framförallt inom byggsektorn, med SKANSKA och PEAB som största kunder.


För mindre byggföretag har vi utvecklat produkten Orange Management System, som används för projektuppföljning, fakturering med mera.


Även dagens skolor behöver anpassade system för dokumentation. Den nya läroplanen och skollagen ställer allt högre krav på alla svenska skolors dokumentation och uppföljning. Vi har därför utvecklat Shepherd Skoladministrationssystem. Detta är ett komplett dokumentations- och uppföljningssystem som hjälper skolor och elever att nå sina mål.


Swesharp Consulting AB startades våren 2011 av David Hopstadius. Verksamheten har dock pågått sedan år 2000 inom ramen för Dendron Företagshus AB.


Bolaget har idag 15 anställda.Vi arbetar främst med skräddarsydda verksamhetssystem och integrationer. Vi är Microsoft Certified Partner med specialistkompetens på databaslösningar (Data Management Solutions) och systemutveckling. 


www.swesharp.se

 

SWESHARP Consulting AB | Org.nr 556841-0681 | Spelmansgatan 22, 1 TR | 784 35 Borlänge // Telefon: 070-663 95 97 | Mail: info@swesharp.se

 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Swesharp Consulting AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor