pedagogjobb.se

 

  Solna stad

Vi ska skapa förskolor och skolor där alla barn och elever når sin fulla potential

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vi är en av landets snabbast växande kommuner och det är framför allt de yngre årskullarna som växer i antal. 

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.
 

Vill du vara med på resan mot vår vision om en förskola och skola där alla barn och elever når sin fulla potential? Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete där du får möjlighet till kompetensutveckling och chans att delta i utvecklingsarbetet.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande där alla känner sig sedda och inkluderade. Målsättningen är att ge alla barn och elever möjlighet att utvecklas i våra verksamheter och kunskaper som rustar dem för livet. Det betyder att våra strategier och arbetssätt är inriktade på att nå alla barn och elever i förskola, fritidshem och skola. Alla ska ges möjlighet att utvecklas i våra verksamheter. 

Konkret arbetar vi med ett inkluderande förhållningssätt. Det betyder att förskolans och skolans verksamhet, klassrummet, skolgården och undervisningen är till för alla. Vi arbetar strategiskt med fördelning av medel så att alla barn och elever får det stöd de behöver för sin utveckling.

Vi resonerar utifrån forskning och fattar viktiga beslut om prioriteringar tillsammans. Vi tror att det är mötet mellan barn och personal i förskolan liksom mötet mellan lärare, fritidspersonal och elev som är det allra mest avgörande för att nå goda resultat. 

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2000+

Huvudkontor

Solna

Webbplats
Solna stad
Sociala medier

Aktuella jobb från Solna stad

Specialpedagog/Speciallärare till Skytteholmsskolan

Solna - 3 dagar kvar

Läs mer

Personlig assistent/resurs till Tallbackaskolan

Solna - 1 dagar kvar

Läs mer

Elevassistent, Råsunda skola

Solna - 4 dagar kvar

Läs mer

Fritidsledare vikariat

Solna - 1 dagar kvar

Läs mer

Lärare till mellanstadiet Ekensbergsskolan Solna

Solna - 7 dagar kvar

Läs mer

Lärare till mellanstadiet Ekensbergsskolan Solna

Solna - 10 dagar kvar

Läs mer

Psykolog i Skola till Solna stad 50%

Solna - 24 dagar kvar

Läs mer

Vikarieanskaffare/timvikarie

Solna - 15 dagar kvar

Läs mer

Vikariat SP/EN

Solna - 24 dagar kvar

Läs mer

Solna stad i sociala medier

Missa inga jobb från Solna stad

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor