pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rexel Sverige AB

Rexel Sverige AB är en del av en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder på tre kontinenter. I Sverige har vi en stark position, cirka 800 medarbetare på 62 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor (2018).

Vi utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader. Inom tung industri och kraftbolag, såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige. Vi gör det inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är experter på smart teknik för smartare fastigheter. Vi marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Mission
Vår mission är att bidra till att våra kunder skapar värde och utvecklar sin verksamhet. Det ska vi göra genom att tillhandahålla ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering.

Vår organisation
Rexel Sverige AB ingår i den franska världsledande elgrossistkoncernen Rexel. Med en väl utvecklad logistik erbjuder vi hög tillgänglighet på den svenska marknaden, med försäljningsställen från Norrland till Skåne genom grossisterna Selga, Storel och Moel. Rexel backar upp och utvecklar nya och befintliga kunder med tung teknisk kompetens inom exempelvis hem & fastighetsautomation (KNX), belysning, tele och data, säkerhet, solenergi och laddsystem för elbilar.

Inom Rexel ser vi till att affärsutveckling, konceptutveckling, projektledning och support kommer Selga & Storel och våra kunder till nytta samt att vi direkt bearbetar kunder inom industri, kraftbolag, stora installatörsföretag och större fastighetsägare.

Kärnvärden
Våra 3 kärnvärden på Rexel är Nyskapande, Enkelhet och Tillgänglighet, de är ord som fungerar som riktlinjer och beslutsstöd för företaget.

Bransch

Elgrossistkoncern

Anställda

800

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Prästgårdsgränd 4, 125 44

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Rexel Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor