pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Raoul Wallenbergskolorna AB

Raoul Wallenbergskolorna har grundats för att med Raoul Wallenberg som förebild ge barn och ungdomar en god och gedigen grund vad gäller kunskap, förmågor och karaktär inför det framförliggande livets olika utmaningar. Inom Raoul Wallenbergskolorna är vi ödmjukt stolta över att få verka under hans namn. Vi inspireras av hans person, hans olika förmågor och hans gärning. Vår mission är att göra skillnad för varje enskilt barn och varje enskild elev i våra skolor. Och vi hoppas och tror att åren inom Raoul Wallenbergskolorna ska ge våra elever de inre förmågor som krävs för att göra skillnad för andra människor idag och i framtiden

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge alla barn och elever, även de med särskilda behov, bästa  tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

RWS består idag av åtta förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

I augusti 2017 startade vi upp RWS Järvastaden. Skolan har ca 780 elever i låg- och mellanstadium, F-6. Skolan ligger mitt i den nya stadsdelen Järvastaden och drivs under devisen ”Skolan mitt i byn”. I skolans absoluta närhet ligger vår förskola, RWF Järvastaden, med drygt 200 barn. Framöver planerar vi för start av högstadium för våra elever som lämnar mellanstadiet.

Vi har en god tillgång till Cromebooks och har interaktiva tavlor i alla klassrum. Vi har en hälsoprofil på skolan och ser rörelse som en förutsättning för lärande. Trivselledare ansvarar att, tillsammans med personal, ha organiserade aktiviteter på rasterna.

Vi är ett positivt kollegium som tycker om att utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt med ett gott ledarskap och att bygga förtroendefulla relationer, vilket är grunden för trivsel och ett gott lärande. Vi har nya, ljusa lokaler vilket också bidrar till en positiv lärmiljö

 

 

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

333

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Luntmakargatan 66, 113 51

Webbplats

language

Lediga jobb från Raoul Wallenbergskolorna AB

RWS söker lärare till nya högstadieskolan - nu bygger vi lärarteamet för RWS Lidköping

Lidköping - 49 dagar kvar

Läs mer

Engagerad fritidspedagog/fritidsledare till Raoul Wallenbergskolan Bromma

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Lärare i olika ämnen till Raoul Wallenbergskolan Bagartorp

Solna - 65 dagar kvar

Läs mer

Specialpedagog/speciallärare till Raoul Wallenbergskolan Bromma

Stockholm - 16 dagar kvar

Läs mer

Lärare i slöjd - textil till RWS Bromma

Stockholm - 24 dagar kvar

Läs mer

Lärare i slöjd – trä och metall till RWS Bromma

Stockholm - 24 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Raoul Wallenbergskolorna AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor