pedagogjobb.se

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Landstinget Sörmland

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland har många spännande och viktiga jobb. Vi söker kompetenta och engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service och god vård.

Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 7000 medarbetare utspridda i länet. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården på ett av länets fyra sjukhus, någon av de landstingsdrivna vårdcentralerna eller inom folktandvården. Det finns också snickare, tekniker, bibliotekarier, kulturarbetare och många flera olika yrken.


Det öppna landstinget
Landstinget Sörmland är det öppna landstinget som jobbar för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Vi satsar på att vara Sveriges friskaste län 2025. För att nå dit gör vi ett omfattande kvalitetsarbete som innebär nya arbetssätt och lösningar.

Samverkan och utveckling
Landstinget verkar över gränserna och har ett aktivt samarbete med omkringliggande högskolor, kommuner och andra landsting. Utvecklingstakten är hög, likaså ambitionen om att ta till vara ny teknik, ompröva arbetsmetoder och satsa på vår FoU verksamhet.

Att leva och bo i Sörmland
Sörmland ligger i östra Svealand och har ett omväxlande landskap med cirka 800 insjöar. I Sörmland finns närheten till både stad och natur med goda förutsättningar för ett bra boende. Här finns nio kommuner, där Eskilstuna är den största med cirka 100.000 invånare, minst är Vingåker med cirka 9 000 invånare.

Bransch

Sluten Sjukvård

Anställda

5000-9999

Huvudkontor

Nyköping

Missa inga jobb från Landstinget Sörmland

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor