pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kåxis Förskola

Vår verksamhet tar sin utgångspunkt i varje barns egna behov. Vi ser barn som rika på erfarenheter, att de har en vilja att lära och utvecklas, och att de individuellt besitter många olika förmågor. Vi tycker att det är viktigt att barnen får prova själva i olika situationer och att lära sig av sina egna erfarenheter.

Vi vill uppmuntra barnens naturliga nyfikenhet och lust till att söka ny kunskap. Vi har därför en forskande och undersökande hållning till vårt arbete.

Barnen ges möjlighet att utveckla sin kreativa förmåga och får många olika ”språk” att uttrycka sig med. Därför fokuserar vi mycket på det skapande arbetet.

Den sociala träningen och utveckling som ett barn får av att vara i en grupp och alla lärdomar är något vi prioriterar. Vi ser att barnen ska ”hitta sig själva” och våga vara sig själva. Våga ha en åsikt och lita på sina egna erfarenheter.

Vi ser barngruppen som en pedagogisk resurs där man tar ansvar för varandra. Kåxis strävar efter ett tillåtande klimat där man hjälper varandra och utvecklar sin empatiska förmåga.

 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Adress

Kocksgatan 18, 116 24

Missa inga jobb från Kåxis Förskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor