Prolympia Virserum

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum startade 2010 och är en F-9 verksamhet med ca. 300 elever och ett fyrtiotal anställda. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar.

Om dig

Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjligheter att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola. Vi söker dig som har höga förväntningar på elevers kunskaper och värdegrund. Vi ser också att du har ett positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare med inriktning inriktning skriv- och läsutveckling kommer du huvudsakligen att arbeta med elever med behov av särskilt stöd i deras läroprocess samt skapa förutsättningar i skolan för en god personlig utveckling. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna så uppgifter som pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling. Tjänsten innefattar mentorskap. 

Kvalifikationer

Du som söker erhåller en eftergymnasial utbildning inom pedagogik och är legitimerad speciallärare.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd samt god vana att arbeta med tekniska hjälpmedel. 

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningen avslutas 2019-02-11
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-08-10 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Virserum
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2018/19
Kontakt
  • Frida Kullberg, 0495-758004
Publicerat 2018-04-05
Sista ansökningsdag 2018-05-05

Tillbaka till lediga jobb