Pedagogisk resurs till Örebro

Örebro

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.

OM YRKESAKADEMIN
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

ARBETSBESKRIVNING
Som Pedagogisk resurs har du en viktig del i vår utbildning där du ska fungera som en extra resurs i de klassrum där vi har elever i behov av särskilt stöd. Eftersom behov ser olika ut har du en viktig uppgift att kartlägga varje elev och planerar in lämpliga insatser tillsammans med övriga lärare för att eleven ska klara av sin utbildning. Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning och aktiviteter.

ERFARENHET
För denna roll krävs det att du har en pedagogisk utbildning eller minst 1 års erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning. Utöver är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet relaterat till arbete med nyanlända elever samt om du arbetat med grupper med kognitiva svårigheter.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Carlsson på telefon 070-864 05 77 alt magnus.carlsson@ya.se.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

 

Ansvarig rekryterare

Ansökan

Annonsen är avslutad och det går inte längre att ansöka.