Pedagogisk resurs

Jönköping

ARBETSBESKRIVNING

Som pedagogisk resurs är du våra utbildare behjälpliga i undervisningen, huvudsakligen med inriktning som stöd till våra deltagare med språk/läs/skrivsvårigheter. Även praktiska inslag kan förekomma.

DU PASSAR HOS OSS:

  • Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och
    pedagogiskt sätt.
  • Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
  • Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.

Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

KVALIFIKATIONER

Du har viss erfarenhet av både teoretiskt och praktiskt arbete inom fordonsbranschen, meriterande om du har pedagogisk erfarenhet. Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Du har god vana av att arbeta med etableringsgrupper. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Heltid 40 Tim/veckan, tillträde enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Har du de kvalifikationer vi söker? Då vill vi ha in ditt fullständiga CV med personligt brev snarast till jobbtransport@ya.se.
Märk din ansökan med Pedagogisk resurs samt den ort du vill söka på.

Intervjuer och urval sker fortlöpande.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Ansvarig rekryterare

Ida Lantz

Ansökan

Annonsen är avslutad och det går inte längre att ansöka.