Barn- och utbildningsförvaltningen, Töråsskolan F-6

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Töråsskolan är en F-6 skola i Anderstorp med ca 170 elever och ca 30 personal. Vår arbetsplats präglas av omsorg, glädje, gemenskap samt av drivna, intresserade, kompetenta och nyfikna medarbetare. Vi är helt enkelt ett gott gäng som hjälps åt att få skoldagen att fungera!

Vi arbetar strukturerat efter tydliga kvalitetshjul. Vi följer upp arbetet regelbundet och vi utvärderar för att behålla eller för att förändra för förbättring. Varje arbetslag som består av lärare, fritidspedagoger, resurspedagoger har 45 minuters viktig konferenstid varje vecka på eftermiddagstid. Flera av arbetslagen har även morgonmöte. 

När elevhälsoteamet träffas arbetar olika professioner tillsammans med att fördjupa samtalen i vad som fungerar bra och vad som behöver bli bättre. Modellen kallas elevhälsomöten, EHM.

Tisdagar är skolans konferens tid. Fritids träffas för konferens på förmiddagen tillsammans med skolledning och lärare som arbetar i skolan träffas för konferens tillsammans med skolledning på eftermiddagen. Vi använder även tiden för kollegiala samtal och fortbildning.

Töråsskolan har fina lokaler, en lekmiljö utomhus som består av fler olika spelplaner, grönområde, pulkabacke mm. Vi har en fullstor idrottshall, två fina slöjdsalar och ett trevligt personalrum!

WENDICK, SINGMA, EHM, RIKTADE INSATSER, VKLASS, GALET GOD MAT I MATSALEN och mycket mer - om ovan känns igen och något som du lockas av, hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att undervisa elever i helklass, grupp eller en-till-en. Det kan vara i flera ämnen eller i några ämnen. Vi söker dig som både vill och kan vara på mellanstadiet. 

Som grundskollärare på Töråsskolan är en arbetsuppgift att vara klasslärare tillsammans med en kollega för en klass/grupp. Det innebär bland annat att leda och organisera arbetet så eleverna utvecklas och lär på bästa sätt i ämnen som gäller för mellanstadiet. 

Vi vill även utveckla elevernas musikaliska förmåga. Om du har erfarenhet av eller utbildning i musik ser vi det som en stor fördel om denna tjänst kan kombineras med musikundervisning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet för mellanstadiet är ett krav och gärna flera års erfarenhet i yrket. Stor vikt kommer att läggas vid att du trivs med att vara lärare och ledare för en klass.

Vi söker dig som är duktig på att bygga långvariga relationer med elever. Du behöver ha kompetens och förmåga att möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. Du behöver kunna organisera för en skolvardag som är meningsfull, begriplig och hanterbar för flertalet av våra elever. Du behöver ha en personlighet som fångar elever och ett ledarskap som genomsyras av att både vara snäll och sträng.

Har du dessutom erfarenhet av eller utbildning i musik ser vi det som starkt meriterande.

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi visar gärna dig runt på din ev nya arbetsplats och kan då berätta mer. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Anderstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/502
Kontakt
  • Anna Lindsten, 0371-82748
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2022-09-19
Sista ansökningsdag 2022-10-28

Tillbaka till lediga jobb