Högskolan Kristianstad

Avdelningen för samverkan och innovation samlar kompetenser inom samverkan, innovation, forskningsrådgivning, projektutveckling och projektstöd, samt utgör högskolans centrala stödenhet och ingång för dessa frågor.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare-YH är dina arbetsuppgifter att undersöka möjligheterna som finns för att kunna ansöka om tillstånd för att införa yrkeshögskoleutbildning på Högskolan Kristianstad. I uppdraget ingår därmed att ta kontakt med företag och organisationer som behöver kompetensutveckling och kan bidra med exempelvis praktikplatser. Parallellt med detta så krävs det även en god dialog och samverkan med högskolans olika programområden. 

Behörighet och kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen där vi ser att du har lägst en kandidatexamen. För tjänsten krävs flerårig erfarenhet inom lärosätesvärlden och en god kännedom om högskoleverksamhet. Du som söker har dels en god kännedom om offentlig verksamhet och dels näringslivet i Nordöstra Skåne. Du har erfarenhet av samarbete med externa organisationer och internt med högskolor. Du kan hantera Officepaketet och kommunicerar väl på både svenska och engelska i tal samt skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du som person kan arbeta självständigt, men värderar samarbetet högt, där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och ser helheter samt tar hänsyn till det större perspektivet.  

Då du i tjänsten ska ha kontakt med företag och organisationer krävs det att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, där du skapar kontakter samt underhåller relationer. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.  Vidare arbetar du bra med komplexa frågor och du arbetar mot mål och fokuserar på resultatet. 

B-körkort krävs. 

Övrigt

Tjänsten är en 20 % visstidsanställning på knappt ett år med start i mitten av oktober eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt vackra campus i Kristianstad med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag är 2022-09-28.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20 %
Ort Kristianstad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer P2022-3711-210
Kontakt
  • Åsa Vännman, 044-2503000
  • Örjan Johansson, 044-2503745
Facklig företrädare
  • Marie Lindblom, OFR/S, ST, 044-2503202
  • Tobias Grahn, SEKO, 044-2503091
  • Gloria Håkansson, Saco-S, 044-2503368
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-09-28

Tillbaka till lediga jobb