Starbäcksskolan

Surahammars kommun är en kommun i förändring. Här har vi närhet till både landsbygd och storstad. Här finns drivkraften att växa , förändras och utvecklas. Det är därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du en del av en prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande och alltid meningsfullt. Välkommen hit!

 

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.

Starbäcksskolan är en liten och utvecklingsinriktad skola med hög trivsel. Skolan riktar sig mot grundskolans tidigare år med tillhörande fritidshem för barn/elever i förskoleklass till skolår 3 och ligger i centrala Surahammar med närhet till buss- och tågstation. Personalen är organiserad i arbetslag till varje årskurs med tät samverkan mellan skola och fritidshem. Skolan arbetar för likvärdighet och har ett aktivt arbete för att främja trygghet och studiero med bland annat välfungerande elevhälsoteam och gemensamma traditioner. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en fritidspedagog till Starbäcksskolan.
I uppdraget som fritidspedagog ingår det att planera, genomföra och följa upp verksamheten i samarbete med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.
Du kommer att agera som värd på rasterna samt planera, genomföra och utvärdera rastaktiviteter. Under dagtid samverkar du dessutom i olika klasser på skolan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Som person är du strukturerad, engagerad, har lätt för att arbeta i grupp, är en vuxen förebild med god social förmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång.
Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Villkor

Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: Heltid 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Surahammar
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/124
Kontakt
  • Madelene Anderot, 0220-39122
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0220-39074
Publicerat 2022-06-22
Sista ansökningsdag 2022-08-28

Tillbaka till lediga jobb