Mellanstadielärare till Södra Ängby skola

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Södra Ängby skola

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Ängby skola är en F-9 skola med c:a 800 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till båda t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kompetenta och engagerade kollegor med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematisk med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för mellanstadiet och kan undervisa i matte, NO, svenska och engelska.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare eller har din legitimation på gång. Du har en vana och vilja att arbeta med digitala verktyg då alla våra elever har en egen digital enhet. Du har också en bra förmåga till samarbete och är öppen för att testa olika beprövade sätt att utveckla din förmåga att undervisa. Vi anser att ingen blir klar som lärare och att vi alla blir sämre om vi slutar att sträva mot utveckling. Det här betyder alltså att du har undervisat i något år. Du har en personlig mognad, är tydlig i ditt ledarskap. Du är också kreativ och strukturerad och har en god förmåga att bygga relationer.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-08-11
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/4453
Kontakt
  • Olga Zarembskaya, 0850834306
  • Jan Aronson, 0850834310
Publicerat 2022-06-12
Sista ansökningsdag 2022-06-22

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar