Sotenäs kommun, Utbildningsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Välkommen med din ansökan till oss på Kungshamns skola i Sotenäs kommun. Skolan är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor. Vi är en åk 3-6 skola med c:a 170 elever och en stabil och trygg personalgrupp. Vi har hög trivsel bland både elever och personal och vi visar goda resultat. Varje årskurs består av två parallella klasser runt vilka ett arbetslag arbetar och därtill har vi en särskild undervisningsgrupp. Kulturen på skolan präglas av att vi alla hjälps åt och ser vårt uppdrag som gemensamt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär undervisning och mentorskap för elever i åk 4-6, där du tillsammans med kollegor ansvarar för att planera, genomföra, följa upp och analysera undervisningen för att eleverna ska nå så långt som möjligt. Eventuellt kan arbetet också komma att innebära specialpedagogiska insatser riktade direkt mot elever, enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa åk 4-6 i svenska, matematik och engelska gärna i kombination med andra ämnen. Du är flexibel och har en inställning som innebär att du tror på varje elevs vilja och möjligheter att utvecklas. Du har lätt för att skapa relationer med elever och dess vårdnadshavare och du samarbetar enkelt och prestigelöst med kollegor. Du är nyfiken på dina elevers lärande varierar din undervisning efter deras behov. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete.

Villkor
Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/84
Kontakt
  • Anna Sjoberg, 0721-429220
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Malin Hedberg, 0766-973279
  • Lärarnas Riksförbund, Tobias Lundqvist, 0722-067253
Publicerat 2022-06-21
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Tillbaka till lediga jobb