Elevassistent till Nälstaskolan

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, område 7, Nälstaskolan

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Nälstaskolan är en nyrenoverad F-6 skola med 670 elever som ligger i gröna och lugna omgivningar i Vällingby i nordvästra Stockholm. Skolan har fyra klasser i varje årskurs och en mindre undervisningsgrupp för elever med särskilda stödbehov. Skolans elever uppvisar goda studieresultat, vi har en skicklig personalgrupp och en stöttande föräldraförening.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med en elev i år 4 som har behov av stöd under hela skoldagen. Eleven har svårt att koncentrera sig på skolarbetet, blir ibland utåtagerande och behöver arbeta i ett mindre sammanhang tillsammans med en trygg och lugn stödperson.
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av arbete med elever som har NPF-diagnos eller motsvarande stödbehov. Du är flexibel, lyhörd, tydlig och lågaffektiv i ditt förhållningssätt gentemot elever. Du har lätt att samarbeta då du kommer att ha kontakt med personal i flera olika funktioner på skolan samt med elevens vårdnadshavare.
Denna tjänst är tidsbegränsad med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du har genomfört gymnasieutbildning och gärna även eftergymnasial utbildning, t.ex. folkhögskola, inom det pedagogiska området

Du som söker behöver ha pedagogisk insikt om elever med NPF-diagnos eller motsvarande, genom utbildning och/eller praktisk erfarenhet.

Utöver en pedagogisk insikt behöver du som söker ha ett strukturerat arbetssätt, en personlig mognad, en god förmåga att samarbeta med andra och en god kommunikativ förmåga.

Övrigt

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2022-01-10
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6487
Kontakt
  • Hans Ovsjö, 0761205704
Facklig företrädare
  • Sofie Larsson, Lärarförbundet, sofie.larsson@edu.stockholm.se
  • Andreas Brunell, Kommunal, andreas.brunell@edu.stockholm.se
Publicerat 2021-11-16
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Utbildningskrav Gymnasium

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar