Ledningsstab, Utveckling, tillväxt och kultur, Utveckling, tillväxt


Beskrivning

Tjänsten som fritidsutvecklare är placerad på Kansli- och utvecklingsavdelningen som organiseras under Ledningsstaben.  Avdelningen består av 12 medarbetare och ansvarar för och samordnar arbete med övergripande samhällsplanering, folkhälsa/social hållbarhet, demokrati och mänskliga rättigheter, internationella frågor, stöd till kommunens förtroendevalda, ärendehantering, registratur, nämndadministration samt arkiv.  

Ta chansen att bli en del i ett drivet team med spännande arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att själv påverka din och Finspångs utveckling.

Arbetsuppgifter

Som fritidsutvecklare i Finspångs kommun är du en nyckelperson för Finspångs utveckling. Dina viktigaste arbetsuppgifter finns inom den strategiska utvecklingen av fritidsverksamheten, föreningslivet och fritidsnäringen i Finspångs kommun. Du kommer att arbeta tvärsektoriellt och ta fram underlag för politiska beslut. Du kommer att ansvara för och driva olika projekt och processer tillsammans med många olika aktörer för att utveckla orten och fritidsutbudet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning eller annan erfarenhet/utbildning som bedöms som likvärdig. Du har ett genuint intresse för hur man planerar och bygger upp ett samhälle och en ort för att lyfta fram dess kvalitéer och skapa goda livsmiljöer. Du har dokumenterad vana av att arbeta processinriktat och en förståelse och en insikt om arbetet i en demokratisk och politiskt styrd organisation.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet när det gäller strategisk utveckling av fritidsfrågor och förståelsen för föreningslivets utmaningar och möjligheter. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete från tex kommuner, regioner och/eller statliga organisationer och om du har nätverk inom fritidssidan lokalt/regionalt/nationellt.

Meriterande är också om du har en vana av att arbeta med ekonomi och budget.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en duktig generalist med förmåga att snabbt sätta dig in i olika områden och flera olika arbetsuppgifter. Du är en god administratör, kontaktskapande och är bra på att samarbeta, skapa nätverk och att samverka. Du är kommunikativ, självgående, strukturerad och får saker gjorda. Du har en god strategisk och analytisk förmåga och är en bra lagspelare, men samtidigt självständig och har yrkesmässig integritet. Du har ett brett samhällsintresse, är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo. Du kan på ett bra sätt företräda Finspång kommun och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Villkor

Enligt kollektivavtal.

Intervjuerna sker löpande, så vänta inte med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/862
Kontakt
  • Jonas Andersson, 0703429784
Facklig företrädare
  • Eva Jägerhed, Vision, 0122-85720
  • Mats Johansson, Akavia, 012285106
Publicerat 2020-11-13
Sista ansökningsdag 2020-12-06

Tillbaka till lediga jobb