Rektorsområde X, Nyhem F-6

Beskrivning

Nyhemsskolan är en F-9 skola som är indelad i 2 enheter/rektorsområden, rektorsområde X består av F-6 tillsammans med särskolan och rektorsområde N består av årskurserna 7-9.  Skolan ligger med närhet både till centrum och till skog och natur och vi satsar mycket på kreativa lärmiljöer både inomhus och ute och har till exempel en skolskog i nära anslutning till skolan.

På Nyhemsskolan ska man få den bästa starten för ett livslångt lärande! Verksamheten på Nyhemsskolan ska präglas av lärande, arbetsglädje, trygghet och trivsel.

Eleverna och elevernas lärande är i fokus och vi har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas. Vi ser till elevens hela skoldag (skola och fritids) och vi vill motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet.

På Nyhemsskolan har vi under flera år satsat på att utveckla våra lärmiljöer. Vi har också satsat på digitalisering och har god tillgång till teknisk utrustning. Tillsammans arbetar vi fokuserat mot uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Arbetsuppgifter

På F-6 går ca 185 elever och på skolans 2 fritidshemsavdelningar är drygt 100 barn inskrivna. Du kommer att vara mentor i en klass 3 och ansvara för planering, genomförande, utvärdering och dokumentation av undervisningen. Du kommer att arbeta mycket tillsammans med ditt arbetslag,  arbetslag F-3. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och som person är du lugn, stabil, ansvarstagande, flexibel och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta och bygga relationer både med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har eleven i centrum och tar hänsyn till elevernas olika behov och förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare i svenska. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 20-21 med start någon gång i september. För att få en bra överlämning för både eleverna och dig kommer du då att få möjlighet att gå bredvid den du tar över efter. Goda kunskaper i svenska krävs. 

Villkor

Intervjuer kan ske löpande under rekryteringen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 



Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 14 sept eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/444
Kontakt
  • Anna Wahl, 0122-85535
Facklig företrädare
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet, 0122-85253
Publicerat 2020-06-12
Sista ansökningsdag 2020-08-03

Tillbaka till lediga jobb