Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHovslättsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-11-21
Referensnr19-60-2749
Publicerad2019-10-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hovslättsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-11-21
Referensnr
19-60-2749
Publicerad
2019-10-24

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig lärare som vill jobba i åk 4 till vårterminen 2020, med inriktning Ma/No. En av våra medarbetare går hem för föräldraledighet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med erfarna pedagoger som har tydlig struktur och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årskursen. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat. 
I din roll som lärare på Hovslättsskolan jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och att eleverna känner att skolan ger en känsla av sammanhang och trygghet. Vi strävar mot våra ledord Trygghet, Kunskap och Glädje.

Välkommen till oss!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 330 elever. Skolan är idag två-parallellig. Antalet anställda är drygt 45 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghet- och värdegrundsarbete.

Kompetenskrav
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i åk 4-6 helst med inriktning Ma/NO men har du annan inriktning är du även då välkommen att söka. IT-kunskaper är ett krav.
Som person är du en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Länk till film om att vara lärare i Jönköpings kommun/Hovslätt
Länk till Hovslättsskolans hemsida

Vill du veta mer
Rektor Åsa Selvander, 036-103760
Bitr rektor Marcus Mohlin, 036-103761
Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747
Lärarförbundet Marika Lindberg, 0730-288049

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb som vi annonserar just nu. Välkommen med din ansökan!

En man som skrattar iklädd tröja med logotyp Jönköpings kommun.

Text