Rektorsområde H, Grytgöls skola

Beskrivning

Grytgöls skola har 50 elever i årskurserna F-6 och vi är ca 8 personal med olika kompetenser och behörigheter för att kunna möta allas lärande. Fritidshemmet har ca. 20 inskrivna barn och drivs framför allt av två och kompetenta pedagoger. Du blir ett bra tillskott med rätt kompetens och behörighet. För att möjliggöra en bra verksamhet och täcka omsorgsbehovet så finns ytterligare pedagoger som hjälper till för att skapa goda förutsättningar.



Arbetsuppgifter

Du kommer att ha delat mentorsansvar för 4-6 som är 25 elever tillsammans. Du undervisar som ämneslärare. Vi söker dig som ser en utmaning att utveckla verksamheten tillsammans med övriga pedagoger på skolan när det gäller lärmiljö, lektionsupplägg och uppföljning. Du är en god förebild och skapar en trygg arbetsmiljö. För att passa in i vår verksamhet så krävs det att du är flexibel och månar om hela verksamheten och alla barn.



Kvalifikationer

Du är närvarande, nyfiken och nytänkande. Du jobbar formativt och ser fördelarna med att både jobba praktiskt och digitalt i lärandet. Centralt i din undervisning finns kommunikation, kreativitet, kritiskt tänkande och kollaborativa arbetssätt. Självklart är du behörig och drivs av att alltid göra bättre



 



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190814
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Grytgöl
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/83
Kontakt
  • Kristian Strimark, Rektor, 072-084 00 62
Facklig företrädare
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet, 0122-85253
Publicerat 2019-06-11
Sista ansökningsdag 2019-06-17

Tillbaka till lediga jobb