Finspångs kommun, Grosvadsskolan

Arbetsuppgifter

På Grosvadsskolan finns en särskild undervisningsgrupp som består av ett mindre antal elever från årskurs 6-9. I denna grupp arbetar i nuläget två pedagoger och två elevassistenter tillsammans för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande.

Försteläraruppdraget är en tidsbegränsad tjänst på 3 år. Du som förstelärare kommer att jobba processinriktat med att utveckla skolans särskilda undervisningsgrupp. Som förstelärare består ditt uppdrag på skolan att i dialog utveckla organisation och arbetssätt i den särskilda undervisningsgruppen.

Som pedagog i den särskilda undervisningsgruppen är ditt uppdrag att förstärka elevernas skoldag genom att planera, organisera och genomföra en strukturerad undervisning samt stödja elevernas sociala utveckling. Undervisningen är individanpassad och har grundskolans läroplan som grund.

Tjänsten tillsätt under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i ett eller flera ämnen. Du kommer att ingå i ett team med ytterligare tre förstelärare på skolan. Har god organisationsförmåga, kan handleda och stötta eleverna i deras lärande utifrån deras behov och förutsättningar. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och anpassar elevernas läromedel och lärmiljö utifrån deras nivå och förutsättningar.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/58
Kontakt
  • Jonny Dreij, 0122-85039
Publicerat 2019-02-28
Sista ansökningsdag 2019-04-28

Tillbaka till lediga jobb