pedagogjobb.se

Yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet på Rönnowska skolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet på Rönnowska skolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rönnowska skolan ligger centralt i Helsingborg och är stadens största yrkesgymnasium med över 800 elever. Hos oss studerar människor med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete där du som pedagog får vara delaktig i vår framtid. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare inom VVS och som har branscherfarenhet. I tjänsten ingår undervisning i förekommande kurser på VVS- och fastighetsprogrammet.

Du ingår i arbetslaget och är intresserad av att tillsammans med övriga lärare i programmet utveckla undervisningen ytterligare.

Du erbjuds en spännande vardag med härliga elever som du ska vara med och forma till framtidens VVS-are och ett glatt gäng kolleger att samarbeta med. Du trivs med att samverka både inom och mellan ämnen, och tycker om att utvecklas och utveckla.

KVALIFIKATIONER
Du har relevant lärarbehörighet och legitimation. Du har arbetat som VVS:are och har erfarenhet samt bra kontakter med branschen.

Du är van användare av digitala hjälpmedel och använder dem för att kommunicera både internt och externt och till dokumentation.

Vi tillämpar löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare eller någon organisatorisk förändring.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet på Rönnowska skolan

Helsingborgs stad