pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Vi söker en yrkeslärare till transportinriktningen på fordonsprogrammet!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsporgrammet, naturbruksprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildningar på skolan. Vi utökar nu verksamheten. Skolan är belägen 6 km från Uppsala centrum och har idag ca 700 elever.

Läs mer om skolan här (https://yrkesgymnasium.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I ditt arbete ingår planering och undervisning på transportinriktningen på fordonsprogrammet personbil. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla utbildningen och vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet. I tjänsten ingår även mentorskap.

Din bakgrund
Din bakgrund är behörig lärare eller kompetens som bedöms likvärdig. För att bli anställd som ej legitimerad lärare krävs tillräcklig kompetens för att arbeta som lärare. Arbetet kräver att du har erfarenhet från transportbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på FT-programmet inriktning transport. Även erfarenhet av arbete med ungdomar är meriterande.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har också en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helene Hålldin, programrektor, 018- 727 92 38

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Håkan Wessman, 018-727 98 86
LR, Tina Eriksson, 0766-953 769

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Yrkeslärare till transportinriktningen på fordonsprogrammet

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb