pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Har du stor kunskap och erfarenhet av att meka med personbilar? Är du utbildad lärare inom området? Då kan du vara den vi söker så välkommen med din ansökan!

Uppsala yrkesgymnsium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet och fordonsprogrammet. Förutom dessa program finns det introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildningar på skolan. Skolan är belägen 6 kilometer från Uppsalas centrum och har idag cirka 700 elever.
Till skolan hör ett större jordbruk som är organiserat i en stiftelse och betjänar skolan med mycket av den praktiska undervisningen inom djurhållning och odling. Vi har 130 mjölkkor med rekrytering och en odlingsareal på ca 400 ha. Produktionen drivs i dagsläget konventionellt men certifiering till ekologiskt har påbörjats. Gården finns till med huvudsyfte som utbildningsplats för skolans elever men ska även ligga i framkant avseende produktion och skötsel.

Läs gärna mer om verksamheten här (http://www.yrkesgymnasium.se)

Ditt uppdrag
I ditt arbete ingår planering och undervisning i inriktningskurser på fordonsprogrammet personbil. Du kommer tillsammans med dina kolleger utveckla utbildningen och att vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet. I tjänsten ingår även mentorskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig för tjänsten. Det anses meriterande om du har lärarlegitimation i ämnet. För att lyckas i arbetet ser vi gärna att du har varit verksam inom fordonsbranschen men även att du har erfarenhet av arbete med ungdomar.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och på ett kommunikativt sätt har du lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och din samarbetsförmåga är god vilket innebär att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Sahlin, programrektor, 018-727 96 40
Tommy Persson, rektor, 018-727 23 23

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Håkan Wessman, 018-727 98 86
Lärarnas Riksförbund, Linnéa Hedman, 018-727 96 69

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Yrkeslärare till fordonsprogrammet

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb