pedagogjobb.se

Logga

Yrkeslärare till fordonsprogram, S:t Martins gymnasium

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Yrkeslärare till fordonsprogram, S:t Martins gymnasium

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

S:t Martins gymnasium söker en yrkeslärare till introduktionsprogrammet för Fordon med inriktning personbil.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri, transport och fordonsprogram med inriktning personbil, hantverksprogram med inriktning finsnickeri, frisör, stylist och textil design, två introduktionsprogram, så startar vi fyra nya inriktningar på yrkesintroduktionsprogrammet. Våra fyra nya inriktningar på Yrkesintroduktion är Barn- och fritid, Vård- och omsorg, Fordon med inriktning personbil och Bygg- och Anläggning. Skolan har ett nära samarbete med respektive programs branscher.

Som yrkeslärare kommer du att ansvara för att planera, utveckla och bedriva den pedagogiska undervisningen på programmet.

Dina arbetsuppgifter blir förutom undervisning i programmets karaktärsämnen också mentorsskap för en grupp elever. Du ska också ansvara för kontakten mellan skola och arbetsplats för elevens arbetsplatsförlagda lärande. Aktiv uppföljning av elevernas utveckling och måluppfyllelse ingår samt att arbeta för en god relation med respektive elevs hem och vårdnadshavare.

Du ingår också i ett arbetslag där du bidrar till gemensam problemlösning, planering och utveckling.  

Vi ser gärna att du har lärarutbildning, lärarlegitimation och annan relevant utbildning som fordonsmekaniker. Vi vill att du har branscherfarenhet. Du ska ha en helhetssyn, ett gott bemötande och ett tydligt ledarskap i ditt arbete med eleverna. 

Befattningen är en tillsvidareanställning på 50 %. Tillträde 2019-08-12. Ansök senast 2019-06-10. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare till fordonsprogram, S:t Martins gymnasium

Sundbybergs stad