pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Westerlundska gymnasiet har fördelarna från både den lilla och den stora gymnasieskolan. Hos oss erbjuds en stimulerande vardag i samlade studiemiljöer som andas studiero. Tack vare nära samarbete med studie- och yrkesvägledning, elevhälsa och pedagogiskt stöd har vi möjlighet att se och möta varje elevs enskilda behov.

Skickliga och entusiastiska pedagoger håller i undervisningen och vi har högre andel legitimerad personal än rikssnittet. Entreprenörskap är en viktig del i våra utbildningar vilket genom åren resulterat i flera priser och utmärkelser.

I vår skolrestaurang lagas god och nyttig mat, på plats i skolans kök. Varje dag serveras flera olika rätter och nybakat bröd direkt från ugnen. Vi ger goda möjligheter till kompetensutveckling och arbetar även med friskvård.

Westerlundska gymnasiet ligger placerad centralt i Enköping. I närheten av skolan går direktbussar till Uppsala och Västerås och på promenadavstånd ligger järnvägsstationen. Med tåg tar det 45 minuter till Stockholm och 15 minuter till Västerås.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i programmets karaktärsämnen, vara delaktig i anskaffning av praktikplatser, uppföljning under praktikperioden och mentorskap.
Vi söker dig som är stabil, trygg och som på ett professionellt sätt deltar i hela elevens skolvardag. Du lägger stor vikt vid att bygga relationer med dina elever och kollegor. Du som söker har arbetat som elektriker och har god erfarenhet av yrket. Det är självklart meriterande om du har lärarlegitimation eller har arbetat inom skola eller utbildning sen tidigare, men inte ett krav. Vi utgår från att du vill läsa in lärarbehörighet vid sidan av din tjänst framöver om du inte redan är legitimerad lärare.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har Yrkeslärarexamen och är behörig inom elkurser och/eller har bred yrkeserfarenhet. Du ska ha goda kunskaper inom de ämnen som ingår i inriktning Elteknik.
Har du varit APL handledare är det meriterande.
Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar i livet. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Du tycker om att samarbeta med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser samarbetssvårigheter eller konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i ditt arbete och skapar kontakter och underhåller relationer. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar och driver ditt arbete självständigt.

Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C111640

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen