pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Ansök nu

Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i programmets karaktärsämnen, anskaffning av praktikplatser, uppföljning under praktikperioden och mentorskap.
Vi söker dig som är stabil, trygg och som på ett professionellt sätt deltar i hela elevens skolvardag. Du lägger stor vikt vid att bygga relationer med dina elever och kollegor. Du som söker har arbetat som behörig elektriker och har lång erfarenhet av yrket samt de licenser som krävs för yrket. Det är meriterande om du har lärarlegitimation eller har arbetat inom skola eller utbildning sen tidigare, men inte ett krav. Vi utgår från att du vill läsa in lärarbehörighet vid sidan av din tjänst om du inte redan är legitimerad lärare.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med start enligt överenskommelse. Under vårterminen kommer dina arbetsuppgifter ha fokus på att stötta upp elever som halkat efter på grund av distansundervisning, bistå kollegor och att lära känna verksamheten.

Kvalifikationer

Yrkeslärarexamen - Avgörande
Behörig yrkeslärare inom elkurser.

Erfarenhet - Viktig
bred yrkeserfarenhet och gärna allmän behörighet. Du ska ha goda kunskaper inom de ämnen som ingår i inriktning Elteknik

APL handledare - Viktig
Meriterande

2.1 Pedagogisk insikt - Viktig
Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

2.1 Samarbetsförmåga - Viktig
Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser samarbetssvårigheter eller konflikter på ett konstruktivt sätt.

2.1 Relationsskapande - Viktig
Du är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i ditt arbete. Du skapar kontakter och underhåller relationer.

1.1 Självgående - Viktig
Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar och driver ditt arbete självständigt.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare till El- och enerigprogrammet

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen