pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare. 

Om oss

Gymnasieskolan Vipan har ca 1300 elever. Vi har 8 nationella yrkesprogram, där El- och energi är ett av de största med 150 elever. Vi har gott söktryck och duktiga elever som ställer krav på personalens kompetens. Skolan befinner sig i ett dynamiskt läge med ombyggnader och nybyggnader både i och runt om skolans område. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en ny lärare till vårt attraktiva El-och energiprogram. Hos oss får du möjlighet att träffa blivande elektriker och arbeta med deras utbildning under deras tre år i skolan. Arbetet består av att planera, strukturera och genomföra undervisning inom el-ämnen såväl teoretiskt som praktiskt samt att handleda elever och dokumentera deras studieresultat. Du kommer få gott stöd av ett välfungerande lärarlag med 9 st ellärare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som, förutom yrkestid inom elinstallation eller liknande inom branschen, har lärarerfarenhet och helst lärarlegitimation. Om inte så finns det möjlighet att kunna arbeta, samtidigt som du läser in en lärarexamen. Det här är alltså ett bra tillfälle för dig som gått i tankar om att arbeta som yrkeslärare inom ditt yrke.

Vi ser gärna att du som lärare har god kontakt med branschen då vi strävar mot gott samarbete med arbetslivet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga med elever och kollegor är av största vikt. Du ska gilla att vara med ungdomar, ha ett stort engagemang och tycka om att förklara.

Vi ber våra sökande notera att intervjuer genomförs löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum.

Arbetsuppgifter

Undervisning på El- och energiprogrammet
 

Vi söker dig som

Tycker om att arbeta med ungdomar och kan El.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 10 oktober 2022 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-09-26

Referensnummer

2022/1185

Kontaktperson(er)

  • Martin Borg, 0721-940567

Dela detta jobb

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen