pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet

Har du ett genuint intresse för att undervisa? Vill du tillsammans med en unik skola bygga god kultur och utveckla kunskapen bland elever? Sök då tjänsten hos Kundskapscompaniet i Borås redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kunskapscompaniet.

Om företaget

Kunskapscompaniet bedriver coachande verksamhet, yrkesutbildning, yrkeshögskoleutbildning och yrkesgymnasium. Verksamheten ingår i Watma-koncernen och finns på flera orter i Sverige. Utbudet av utbildningar och dess innehåll utvecklas i nära samarbete med företag och olika branschorganisationer.

Idag bedrivs utbildningar mot olika byggyrken, industri och teknik, tåg, transport, logistik, vård och omsorg samt restaurang. Utbildningarna utvecklas över tid, i fas med kompetenskraven och rekryteringsbehoven inom näringslivet. En av Kunskapscompaniets starkaste framgångsfaktorer är deras välutvecklade samarbete med det lokala näringslivet.

Arbetsuppgifter

I rollen som bygg- och anläggningslärare i Borås blir du en del av deras nystartade vuxenutbildningsverksamhet på uppdrag av Borås stad. Du ansvarar för hela undervisningen inom programmet tillsammans med dina kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar at planera, förbereda och genomföra lektioner i enligheter med de anvisningar och gällande regelverk som finns i Skolverkets kursplaner, samt företagets interna riktlinjer och policys.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna er att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har yrkeslärarexamen
• Du har minst tre års undervisningserfarenhet

Vi söker dig som har en förmåga att inspirera och motivera elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Du får energi av att umgås med nya människor, är avslappnad i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Slutligen tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet

Bravura