pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Bygg- och anläggningsprogrammet har from höstterminen 2019 flyttat in i nybyggda lokaler tillsammans med el- och energiprogrammet och VVS- och fastighetsprogrammet.
Vi söker nu en yrkeslärare med inriktning trä!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsporgrammet, naturbruksprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildningar på skolan. Skolan är belägen 6 km från Uppsala centrum och har idag ca 700 elever.

Läs mer om skolan här (http://www.yrkesgymnasium.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består i att planera och genomföra undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser på inriktningen trä på byggprogrammet. Utöver detta ingår mentorskap i tjänsten. Du arbetar i arbetslag med dina kollegor där ni tillsammans utvecklar utbildningen och det systematiska kvalitetsarbetet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare eller kompetens som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation i ämnet. Vidare har du erfarenhet inom byggbranschen och av arbete med ungdomar. IT-kunskaper är en förutsättning.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stefan Bergström, programrektor 0730-956 945
Tommy Persson, rektor 018-727 23 23

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Håkan Wessman, 018-727 98 86
LR, Tina Eriksson, 0766-953 769

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Yrkeslärare på Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning trä

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb