pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Vill du undervisa i måleri på bygg- och anläggningsprogrammet? Välkommen med din ansökan till Uppsala yrkesgymnasium Jälla!

Uppsala yrkesgymnsium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, naturbruksprogrammet och fordonsprogrammet. Bygg- och anläggningsprogrammet är för närvarande lokaliserat på Björkgatan men kommer att från och med hösten 2019 flytta till Jälla. Dessutom flyttar El- och energiprogrammet och Ventilation- och fastighetsprogrammet till Jälla hösten 2019. Förutom dessa program finns det introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildningar på skolan.
Skolan är belägen 6 km från Uppsalas centrum och har idag cirka 450 elever. Till skolan hör ett större jordbruk som är organiserat i en stiftelse och betjänar skolan med mycket av den praktiska undervisningen inom djurhållning och odling.

Läs mer om skolan här: Yrkesgymnasium Jälla (https://yrkesgymnasium.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Undervisning i måleri på Bygg- och anläggningsprogrammet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare i måleri. Har du legitimation är även det meriterande för tjänsten.

Du har en god ledarskapsförmåga och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Magnus Holt, programrektor, 018-727 23 39, 072-574 80 21

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Håkan Wessman, 018-727 98 86
LR, Tina Eriksson, 018-727 96 28

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Yrkeslärare måleri till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb