pedagogjobb.se

Yrkeslärare Måleri, 60%

Ansök nu

Yrkeslärare Måleri, 60%

Utbildningsförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Om oss

Gymnasieskolan Vipan är en expansiv och modern Gymnasieskola i Lund. Det finns 13 utbildningar på skolan med sammanlagt 1250 elever i 11 byggnader. Skolan är organiserad i fem rektorsområden där bitr. rektor och elevhälsa arbetar nära verksamheten.
 

På Bygg- och anläggningsprogrammet lägger vi grunden för morgondagens byggnadsarbetare och målare. Detta gör vi med en god samverkan lärare emellan och tillsammans med branschen. Vi har en välutrustad måleriavdelning som möter både våra gymnasieelever och vuxna som gör en validering hos oss.

Arbetsuppgifter

I din roll hos oss kommer du att arbeta som målerilärare för våra elever i årskurs 2 och 3. Praktiskt arbete varvas med teoretiska moment. Dekorativa måleritekniker är en viktig del av kurserna. Du arbetar i ett arbetslag där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier. Vi ser därav samarbete som en avgörande nyckelfaktor för allas utveckling och trivsel.

Vi söker dig som

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare alternativt har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke måleri. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av dekorativ målning.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch.

 


 

 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-01-07

Sista datum: 2021-06-18

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Referensnummer

2020/955

Kontaktperson(er)

 

Eva-Lena Jönsson, 046 - 359 73 64

Facklig(a) företrädare

Rolf Oddmo, Lärarförbundet, 046 - 359 81 47

Dela detta jobb

Yrkeslärare Måleri, 60%

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen