pedagogjobb.se

Logga

Yrkeslärare Låssmed Hantverksprogrammet Praktiska Gymnasiet Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Yrkeslärare Låssmed Hantverksprogrammet Praktiska Gymnasiet Göteborg

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i yrkesämnena på Hantverksprogrammet med inriktning Låssmed, teori och praktik enligt gällande läroplan. I rollen ingår även anskaffning och uppföljning av APL-platser för elever. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola där alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa på Hantverksprogrammet inom Låssmedsyrket och som har ett genuint intresse av att arbeta med undervisning. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och erfarenhet av yrket.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbeta självständigt. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Praktiska gymnasiet i Göteborg finns i hjärtat av Majorna, vid Chapmans torg.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare Låssmed Hantverksprogrammet Praktiska Gymnasiet Göteborg

Praktiska Sverige AB