pedagogjobb.se

Logga

Yrkeslärare inom VVS och Fastighet till Praktiska Gymnasiet i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-10

Ansök nu

Yrkeslärare inom VVS och Fastighet till Praktiska Gymnasiet i Göteborg

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är ledande i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta.

Vi hoppas att du brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och har varje elevs bästa i fokus. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt.

Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning men viktigast är en bred erfarenhet av VVS och fastighetsskötsel. Som person är du pedagogisk och och har goda kontakter inom branschen.
Vi söker en yrkeslärare på 60-100% på vårt VVS- och Fastighetsprogram. Det är bra om du kan börja snarast och är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i kurserna enligt gällande läroplan. Du kommer även att arbeta med anskaffning och uppföljning på APL- platser samt fungera som mentor för eleverna. I uppdraget ingår också att vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare inom VVS och Fastighet till Praktiska Gymnasiet i Göteborg

Praktiska Sverige AB