pedagogjobb.se

Logga

Yrkeslärare inom Vård och Omsorgsprogrammet Praktiska gymnasiet Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-10

Ansök nu

Yrkeslärare inom Vård och Omsorgsprogrammet Praktiska gymnasiet Göteborg

Heltid/Deltid (80 - 100%)
6 månader eller längre
Vanlig anställning

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på Vård och omsorgsprogrammet. Alternativt har du lång erfarenhet från vården och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Har du goda kontakter med branschen ses detta som en stor fördel.

Vidare söker vi dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus. Kompetens att kunna strukturera och anpassa arbetet för elever med behov av stöd är viktigt.

Vi söker en yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet, som kan börja omgående. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare tillsammans med övriga Vård-och omsorgslärare ska planera och bedriva undervisning på Vård och omsorgsprogrammet enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras. Du kommer också att ha kontakt med företag för att se till att dina elever får en bra och lärande praktikplats.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare inom Vård och Omsorgsprogrammet Praktiska gymnasiet Göteborg

Praktiska Sverige AB