pedagogjobb.se

Logo

Yrkeslärare inom Fordon i Spånga

Företag Lernia AB
Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Yrkeslärare inom Fordon i Spånga

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och göra skillnad på ett av Sveriges ledande kunskapsföretag?

Lernia Utbildning i Uppsala är inne i en expansiv fas och söker nu utbildare inom vår Fordonsutbildning.

 Du kommer att utbilda på såväl grund- som avancerad nivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildningUtbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.     
Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.  

Formell kompetens


Vi söker dig som har gymnasiekompetens från fordonsprogrammet eller motsvarande alternativt utbildning från gymnasiets tekniska linje med fortbildning inom aktuella yrkesområden. Vidare ser vi att du har pedagogisk erfarenhet samt ett genuint intresse för vuxnas lärande. Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Bakgrund

Du har minst tre års yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen samt erfarenhet av utbildning inom fordonsmekanik, bilskada, personbil, lastbil eller mobila maskiner.

Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska kunna arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.         

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor, du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

 Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

För rätt person, tillsvidareanställning på heltid med placering i Spånga.

Tillträdesdag

Omgående enl överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Anki Karlsson

Mail: anki.karlsson@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

 Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.


Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.
Besök gärna www.lernia.se.

Dela detta jobb

Logo
Yrkeslärare inom Fordon i Spånga

Lernia AB