pedagogjobb.se

Logga

Yrkeslärare inom El på Praktiska Gymnasiet Västerås

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-09

Ansök nu

Yrkeslärare inom El på Praktiska Gymnasiet Västerås

Vi söker en Yrkeslärare till El och Energiprogrammet med inriktning elteknik, och yrkesutgång Installationselektriker. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever mot anställningsbarhet. Praktiska koncept är att eleven ska få så stor branschvana som det bara är möjligt under sina tre år hos oss.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i samtliga ämnen. Alternativt har du erfarenhet från el-branschen och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Har du goda kontakter med näringslivet så är det meriterande.

Vidare söker vi dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt.

Du ska ha ett gediget intresse för att utbilda och arbeta med ungdomar, och ha fokus på varje enskild individs behov.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Dela detta jobb

Logga
Yrkeslärare inom El på Praktiska Gymnasiet Västerås

Praktiska Sverige AB