pedagogjobb.se

Utbildnings- och Jobbcenter, Gottsunda

Vill du vara en del av arbetet vi genomför för en ökad samverkan i ett Utbildnings- och jobbcenter i Gottsunda? Välkommen med din ansökan!

Barn- och fritidsutbildningen är en kommunal vuxenutbildning belägen vid Utbildnings- och Jobbcenter i Gottsunda. Det finns goda kommunikationsmöjligheter.
Vi erbjuder vuxna möjligheten att studera barn- och fritidsutbildningen. Våra kurser bedrivs idag i studieformen flex. Eleverna har klassrumsundervisning två dagar i veckan och studerar självständigt resten av tiden enligt en studiehandledning. Vi arbetar aktivt med att integrera digital teknik i undervisningen. Alla lärare har tillgång till egen laptop och skolan är välutrustad med smartboards i alla klassrum.
Utbildnings- och Jobbcenter kommer att växa under hösten då kommunens övriga vuxenutbildning samt arbetsmarknadsavdelning flyttar till UJC Boländerna.

Läs mer här (http://www.vuxenutbildningen.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som yrkeslärare undervisar du vuxna studerande i Barn- och fritidsutbildningens karaktärsämnen. Du hör till ett lärarlag som präglas av flexibilitet, samarbete och pedagogiska diskussioner.
I rollen som yrkeslärare har du också kontakt med arbetsplatser och branschen genom det arbetsplatsförlagda lärandet. Handledning i gymnasiearbete kan också förekomma.
Det är fördelaktigt att du har erfarenhet av flexibla undervisningsformer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har yrkeslärarexamen eller pågående utbildning till yrkeslärare med behörighet att undervisa i karaktärsämnen inom Barn- och fritidsutbildningen, gärna med lärarlegitimation inom Barn- och fritidsutbildningens ämnen. Du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete inom förskola och eller grundskola. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning. Även erfarenhet av arbete med olika former av språkstöd gärna erfarenhet av kombinationsutbildning språk-yrke är önskvärt. Arbetet kräver att du har goda kunskaper inom Office-paketet. Vi ser gärna att du har kunskap om arbete med lärplattform.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Helena Ramqvist rektor 0730-95 67 40

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Marja Ylänen, 018-727 49 24
LR, Helena Dübeck, 076-798 30 65

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Yrkeslärare för Barn-och fritidsutbildningen

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb