pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Movant AB söker Yrkeslärare inom Florist i Bromma

Ditt uppdrag 

Har du erfarenheter inom yrkesutbildning och är Gesällflorist? Är du en driven och engagerad person som värnar om yrkets kvalitet och individers utveckling? Vill du handleda och utbilda framtida florister och påverka kvalitet inom området?

För att trivas hos oss krävs att du är lösningsfokuserad och van att arbeta i team. Du behöver vara en person som kan arbeta med högt tempo och samtidigt behålla humör och fokus. Du behöver också tycka om att hålla flera saker igång samtidigt.

Vi ser det som ett grundläggande krav att du har minst Gesällbrev samt att du har pedagogisk yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande i det fall du har Mästarbrev och yrkeslärarexamen eller är/varit yrkeslärare på gymnasial nivå. Har du inte yrkeslärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss. Vi arbetar med löpande formativa bedömning till våra studerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av betygsättning och bedömning. Meriterande är att du kan arbeta med systematiskt kvalitetsarbete.

Vi ser det som en självklarhet att behärskar vanligt förekommande IT - hjälpmedel i en verksamhet såsom Officepaketet, mail och internet.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av yrkeskurserna på det gymnasiala programmet (www.skolverket.se).  

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. 

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Under ett verksamhetsår har vi upp till 4 antagningar av nya elever. Som yrkeslärare förväntas du att kunna planera och genomföra en såväl praktisk som teoretisk undervisning och formativ bedömning. Stor vikt läggs på det pedagogiska arbetet men även att du kan följa upp elevernas lärande/progression och utifrån resultat, löpande kan lägga upp nya planeringar individuellt. Vi värnar om kvalitet i elevernas dagliga lärande - därför är det viktigt för oss att man som yrkeslärare hela tiden bedriver lärandeprocesser och återkoppling. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att göra bedömningsunderlag, göra bedömningar och hålla en informativ och bra dialog med skolans beställare kring elevernas studiegång. Du som lärare har också ansvaret för elevernas APL och kontakt med branschen.

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

 

Tillträdesdag: Omgående Placeringsort: Bromma Anställningsform: Tillsvidare, 100% Sista ansökningsdag:  Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Michaela Nyberg; michaela.nyberg@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Yrkeslärare Floristutbildningen

Företag Movant AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb