pedagogjobb.se

Logo

Yrkeslärare elteknik till yrkesvuxutbildningen i Hofors

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-04

Ansök nu

Yrkeslärare elteknik till yrkesvuxutbildningen i Hofors

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Björkhagsskolan är en enhet som idag består av gymnasieskola med Introduktionsprogrammet, vuxenutbildning med SFI, Grundläggande vux, Gymnasievux samt Barn- och Fritid, Elutbildning och Verkstadsutbildning inom yrkesvux. Utöver det finns också ett Lärcentra på skolan som är en resurs och service för studenter på olika nivåer. Där finns också en studiecoach tillgänglig. Skolan består av sammanlagt ca 250 elever och 30 personal.

Elutbildningen söker nu en yrkeslärare som tillsammans med två kollegor ska fortsätta driva och utveckla utbildningen framåt. Utbildningen bedrivs i ändamålsenliga lokaler bredvid Företagarhuset i nära anslutning till Björkhagsskolans huvudbyggnad.

Arbetsuppgifter

Undervisning på yrkesvux i kurser mot elinstallation.
I arbetsuppgifterna ingår praktikbesök när eleverna är ute på arbetsplatsförlagt lärande.

I arbetet ingår även en del marknadsföring av utbildningen genom besök på utbildningsmässor och arbete med att ta emot studiebesök från olika verksamheter.

Kvalifikationer

Behörig/legitimerad yrkeslärare eller motsvarande kunskaper/erfarenheter. Mycket goda kunskaper inom elinstallation, belysningsteknik och tele/larmteknik.
Meriterande är kunskaper inom styr och reglerteknik
Vi ser gärna att du har Auktorisation lågspänning (Al).

Du kommer arbeta nära dina yrkeslärarkollegor och det är därför viktigt med god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer i din roll som lärare. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till skolans verksamhetsutveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Logo
Yrkeslärare elteknik till yrkesvuxutbildningen i Hofors

Hofors Kommun - Barn & Utbildning