pedagogjobb.se

logga

Yrkeslärare byggprogrammet, Örnsköldsviks gymnasium

Ort
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Yrkeslärare byggprogrammet, Örnsköldsviks gymnasium

Örnsköldsviks kommun
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i yrkesämnen vid bygg- och anläggningsprogrammet och kommer ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

I arbetsuppgifterna ingår mentorskap för ett antal elever. I det ingår ett stort ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever och att aktivt delta i elevhälsoarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare inom bygg- och anläggningsprogrammet med goda ämneskunskaper och god kännedom om branschen. Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidaretjänst.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. I enlighet med uppdraget kan du också ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du tycker att det är viktigt att skapa en god lärandesituation och vill arbeta i arbetslag runt eleverna. Du vill också utveckla din yrkesskicklighet tillsammans med andra.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Vi söker dig som gillar att tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    20180815
Löneform    Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/373

Kontakt    
Ylva Hardeson, rektor, 0660-883 32

Facklig företrädare    
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Sista ansökningsdag    2018-08-06

Dela detta jobb

logga
Yrkeslärare byggprogrammet, Örnsköldsviks gymnasium

Örnsköldsviks kommun