pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? På uppdrag av Kriminalvården och Arbetsförmedlingen bedriver Movant på anstalten Tillberga yrkesutbildning inom bygg/trä. Nu behöver stärka upp vår personalstyrka med ännu en lärare/utbildare. 

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.
Det här erbjuder vi dig

Vi jobbar med att ge människor möjligheten att utbilda sig inom ett nytt yrke och ditt jobb innebär att du skall planera och bedriva undervisningen enligt gällande läroplan. Verksamheten bygger på tydliga föreskrifter från både bransch och skolverk vilket ger en tydlighet kring vad som ska utföras. Eleverna genomför delar av utbildningen på anstalten och delar på företag, kontakten med företag är därför en viktig del av uppdraget.
Det här söker vi

Vi söker dig som är behörig snickare/träarbetare, minst två års erfarenhet med vuxenutbildning inom bygg/trä eller arbetat som lärare inom gymnasieskolans bygg och anläggningsprogram, samt flerårig bred erfarenhet inom byggbranschen och som vill förmedla dina kunskaper vidare.  Vidare ser vi gärna att du som söker har erfarenhet inom utbildningsverksamhet samt en pedagogisk utbildning.

För att passa in i rollen är det viktigt att du är samarbetsvillig, social, kreativ som person. Vidare ser vi efter dig som är flexibel, tydlig och strukturerad i ditt arbetssätt. Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.
Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben ger dig dessutom en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse
Placeringsort: Västerås
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Johan Melén, telefon: 070-2589704
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Yrkeslärare Bygg/träarbete

Företag Movant AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-24

Ansök nu

Dela detta jobb