pedagogjobb.se

Logo

Wasaskolans elever söker lärare i Tyska

Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Wasaskolans elever söker lärare i Tyska

En dag på jobbet
Vi på Wasaskolan söker nu efter dig som vill vikariera som lärare i tyska under den period som vår lärare är på föräldraledighet. Som lärare i tyska hos oss på Wasaskolan möter du våra elever från åk 6–9. Eleverna träffar dig ca tre gånger i veckan inom ramen för moderna språk. Du är ytterst ansvarig för undervisningen, planering och bedömning i uppdraget. Du ingår tillsammans med lärare i spanska och franska i ämneslaget; moderna språk. I ämneslaget pratar ni undervisning och utveckling av undervisning på regelbunden basis.

Vem är du?
Krav:
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan

Meriterande:
Att ha erfarenhet från undervisning i grundskolan ser vi starkt meriterande. Det är även intressant om du är behörig i fler ämnen eftersom tjänsten kan komma att växa i tjänstgöringsgrad med rätt ämneskombination.

Personliga egenskaper:
Du som söker bör vara en engagerad och strukturerad person med ett stort hjärta för elevernas lärande.

Vi erbjuder dig
- Fräscha lokaler
- Goda resurser
- Engagerade kollegor
- Vetgiriga elever
- och en verklighetsnära skolledning

Välkommen till oss!

Wasaskolan ligger i nära anslutning till avfart från motorväg men ändå i en lummig oas bakom Scaniarinken. Hos oss finner du stora grönområden, ljusa och fräscha lokaler, digitala verktyg och goda resuser genom elevhälsa med 4 lärare med specialpedagogisk kompetens, 1 kurator, 1 SYV, 1 skolsköterska och elevcoacher. Vi har en skolledning med 2 biträdande rektor och en rektor samt tvålärarskap i alla teoretiska ämnen. Vi i team Wasa jobbar utifrån ledorden: Kunskap, Samarbete, Trygghet som leder mot Framtiden. Vill du veta mer om oss? Hör av dig!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Dela detta jobb

Logo
Wasaskolans elever söker lärare i Tyska

Södertälje kommun – Utbildningskontoret