pedagogjobb.se

Logo

Wasaskolans elever söker engagerad musiklärare

Ansök nu

Wasaskolans elever söker engagerad musiklärare

En dag på jobbet
En dag som musiklärare hos oss på Wasaskolan innebär att du arbetar med våra elever från åk 3-9 och blir således våra elevers viktigaste person vad gäller lärande i musikämnet. För att lyckas med att ta elevernas lärande till nästa nivå ägnar vi på Wasaskolan mycket tid till pedagogiska diskussioner i ämneslag. Vår stora fråga är "Hur vet vi att eleverna lär sig det vi avsett?"
 
Vem är du?
Krav:
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan
- Erfarenhet från undervisning i musikämnet

- Erfarenhet av bedömningsarbete

Meriterande:
- Erfarenhet från att samverka med andra ämnen.
- Kunskap kring tillgänglig undervisning.

Personliga egenskaper:
Du är en lösningsfokuserad och engagerad person som ser lagspel som en förutsättning för att lyckas. Vad gäller ditt arbete ser vi det som en självklarhet att du är systematisk och ansvarsfull.

Vi erbjuder dig
- Trevliga elever
- Kompetenta kollegor med driv

- Engagerad skolledning
- ett kommunövergripande kompetensnätverk för musiklärare

- Fina fräscha lokaler

- Bra med resurser

Välkommen till oss!
På Wasaskolan jobbar vi utifrån Kunskap, Samarbete och Trygghet vi tror att det leder alla i vår organisation till en bättre Framtid. Det innebär att vi förväntar oss att du som medarbetare precis som eleverna ser lärande som en självklar del för oss alla i skolan, samarbete som en nödvändighet så väl i klassrum, mellan ämnen och inom skolan i stort. För att vi ska våga lära och samarbeta behöver vi känna oss trygga därför tar vi hand om varandra och ser utveckling tillsammans som det mest naturliga i världen.
Ser du på livet på samma sätt? Sök till oss så visar vi dig gärna vår fina skolmiljö och presenterar vårt pedagogiska arbete närmare.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Wasaskolans elever söker engagerad musiklärare

Södertälje kommun – Utbildningskontoret