pedagogjobb.se

Logga

Vill du vara vikarie på Praktiska gymnasiet i Ystad?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Vill du vara vikarie på Praktiska gymnasiet i Ystad?

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Vill du hjälpa våra elever att få undervisning även om ordinarie lärare är sjuk eller på kurs? Vi är ett praktiskt gymnasium och har därför behov av både av lärare i teoretiska ämnen (svenska, engelska, matematik, naturkunskap, historia, samhällskunskap och religion) och praktiska ämnen (yrkesämnen inom bygg/anläggning, VVS/fastighet, el, vård/omsorg och hantverk/hud och stylist). Du kan ringas in med kort varsel eller med god framförhållning beroende på situation. 

Tjänsten är en timanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi tror att du har en daglig sysselsättning som är flexibel (pensionär, högskolestuderande, egenföretagare, frilansare e d) och ser detta som en möjlighet till extra inkomst eller personlig utveckling. 

Vi vill att du brinner för att hjälpa våra ungdomar att få gymnasieexamen.

Det är naturligt att vi som arbetar med yrkesutbildning vill att eleverna ska få jobb efter sin utbildning - och det är ett mål som självklart gagnar eleverna och även samhället i stort. Vi har också elever som vill fortsätta sina studier efter gymnasiet och det är naturligtvis angeläget även för dessa elever att i slutändan få jobb.

En annan viktig grundpelare i vår verksamhet ska vara att eleverna utvecklas, varje dag, utifrån sin startposition och mot sina utbildningsmål. Därför blir progressionen ett annat viktigt fokusområde.

Du behöver ha samma ambition som våra elever och viljan att hjälpa dem på vägen.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-10-13. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Gert-Ove Sigurdhsson via mail gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se eller på 0761-383738. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Vill du vara vikarie på Praktiska gymnasiet i Ystad?

Praktiska Sverige AB