pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Medlearn och Iris söker studie- och yrkesvägledare med specialpedagogisk kompetens till vuxenutbildning!

Ansök nu

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Medlearn och Iris söker studie- och yrkesvägledare med specialpedagogisk kompetens till vuxenutbildning!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vi söker dig som vill göra det möjligt för våra studerande inom vuxenutbildning att komma vidare i sina liv. De har alla tagit ett stort steg för att komma ut på arbetsmarknaden då de valt sin utbildning, och på vägen till sitt mål kan de behöva stöttning. Du kommer vara en person som gör skillnad på riktigt, som kan bidra till att fler personer kommer ut i arbete eller vidare i studier. Du kommer få vara del av ett glatt arbetslag där vi värnar om arbetsglädje.

Tjänsten     
Som studie- och yrkesvägledare hos oss kommer du inte bara att vägleda studerande, du kommer även coacha dem mot arbetsmarknaden. Du kommer hjälpa till att göra det möjligt för människor att få studera till undersköterska och barnskötare alternativt SFI samt fristående komvux-kurser, och stötta dem att komma ut i arbete. Det är viktigt att våra elever får korrekt information om hur deras kommande arbetsmarknad kan se ut och därför innefattar tjänsten individuella vägledningstillfällen samt gruppvägledning.

I jobbet kommer du samverka med elever, lärare, rektorer, apl-samordnare, administratörer och övriga SYV. Allt för att på bästa sätt få våra elever att komma ut i arbetslivet eller till vidare studier. I dagsläget har vi 3 skolor i Stockholmsområdet som behöver varierande mängd vägledarservice; Jakobsberg/Järfälla, Täby och Flemingsberg och vi söker flertalet SYV till dessa. Vi erbjuder digital vägledning för båda skolenheter dagligen.

Erfarenheter och egenskaper
Du är examinerad studie- och yrkesvägledare. Som person är du strukturerad, målinriktad och lösningsfokuserad, du trivs när det händer saker och med att dagarna kan se olika ut. 
Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Meriterande är också om du kan kommunicera på flera språk. Har du erfarenhet av vägledning på distans och/eller via internet ser vi också det som en fördel. Vidare är du vår kontakt utåt för eleverna och marknadsföringsinsatser ingår i uppdraget. Vi ser att du är van vid validering och har god förmåga rörande administrativa arbetsuppgifter.
Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens. Du kommer få vara del av ett glatt arbetslag där vi värnar om arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. 

Övrig information
-Tjänsterna är på deltid men möjlighet till heltidsarbete finns på sikt Det är meriterande om du har en specialpedagogutbildning för att möjliggöra detta.
-Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse
-Ansök snarast men senast 2022-09-30. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

-Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta rektor Caroline Neren på caroline.neren@iris.se. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se. 
  
Varmt välkommen med din ansökan

Dela detta jobb

logga
Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Medlearn och Iris söker studie- och yrkesvägledare med specialpedagogisk kompetens till vuxenutbildning!

MedLearn AB