pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikarierande lärare till mellanstadiet

Ansök nu

Vikarierande lärare till mellanstadiet

Viks skola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till vår skola!

Viks skola är en kommunal skola och ligger i ett vackert område nära skog och hav ca 6 km österut från Gustavsberg. Här lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Viks skola är en f-6 skola med 515 elever och ca 80 medarbetare. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Rollen som vikarierande lärare på mellanstadiet innebär att du ansvarar för viss planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisning i mindre grupper. Du kommer att arbeta i ett engagerat och skickligt team med lärare och resurser som undervisar i hela årskurser på mellanstadiet.

Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Kommande termin kommer vi, tillsammans med övriga grundskolor i kommunen, att fokusera på implementering av nya kursplaner samt utveckling av ett ämnesövergripande arbetssätt. Gemensam planeringstid i årskursen ligger schemalagt varje vecka.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 4-6. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet.

Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi tror också på ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll.

Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen omfattar heltid, omfattning av tid kan diskuteras, och är ett vikariat under vårterminen 2022. Tillträde 2022-01-10

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2021

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman, rektor, eller Ann-Sofie Moring, biträdande rektor, genom expeditionen på telefonnummer 08- 570 477 00.  Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vikarierande lärare till mellanstadiet

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen