pedagogjobb.se

Vikarierande lärare till åk 1

Ansök nu

Vikarierande lärare till åk 1

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 960 elever på skolan och är ungefär 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken! 

Nu söker vi dig som vill arbeta med en av våra ettor till hösten!

Arbetslag åk 1 kommer att bestå av fyra klasser, fyra legitimerade lärare samt medarbetare i skolsamverkan och på fritids. Vi arbetar i team för ökad likvärdighet och höga resultat. Vi arbetar med kollegialt lärande i personalgruppen och med kooperativt lärande som arbetsmetod i våra klasser. 

Du är utbildad och legitimerad lärare för lågstadiet med erfarenhet. Du är en tydlig och stabil ledare med god samarbetsförmåga. Uppdraget som lärare och mentor hos oss kräver att du är relationsskapande, kommunikativ, strukturerad och verksamhetsfokuserad. Ditt uppdrag blir att driva arbetet för de yngsta tillsammans med ett bra team. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med estetiska lärprocesser då det är något vi ska utveckla kommande läsår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.  

Vi har ett tydligt fokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar medvetet för att utveckla vår undervisning i enlighet med läroplanen och målen en varierad, utmanande och målstyrd undervisning och en ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi arbetar också för att utveckla våra lärmiljöer och ett tydligt ledarskap och ansvar hos samtliga medarbetare. 

Information om tjänsten kan lämnas av bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80.  

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Dela detta jobb

Vikarierande lärare till åk 1

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen