pedagogjobb.se

Vikarierande lärare i matematik till mellanstadiet

Ansök nu

Vikarierande lärare i matematik till mellanstadiet

Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Hemmestaskolan

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till Hemmestaskolan som är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö.
Alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser,
ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

Här har vi en samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan.  Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.
 

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.
Som lärare hos oss har du ett nära samarbete, kring planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. 

I rollen som lärare i matematik ingår ett aktivt relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning. Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor och för dig är elevens delaktighet och ansvar en självklarhet. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt samt är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation.

Som person är du nyfiken på och vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Du är prestigelös och har lätt för att utforska och ompröva metoder. Du har lätt för att samarbeta med andra lärare för att eleverna ska nå bäst resultat. Du är van att göra anpassningar av undervisningen inom ramen för ditt uppdrag för att nå ut till samtliga elever.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare och/eller har erfarenhet av undervisning i matematik i grundskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti 2021. Urvalet till tjänsten påbörjas from 9 augusti. Under perioden juli - 8 augusti kommer inga urval eller intervjuer ske pga semester.

Anställningens omfattning: 100%. Vikariat: 16 augusti tom 29 oktober 2021

Mer information om Hemmestaskolan finns på skolans hemsida: https://www.varmdo.se/skolwebbar/hemmestaskolan.4.2644e66d1572c650b95a5360.html

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

     Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningen avslutas

 

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     16 augusti -21 el enl ök

Löneform

     Lön enligt ök.

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Värmdö

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/14

Publicerat

     2021-07-09

Sista ansökningsdag

     2021-08-13

Dela detta jobb

Vikarierande lärare i matematik till mellanstadiet

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen